Незабаром настануть найулюбленіші та найтриваліші новорічні свята. На них чекають з нетерпінням діти та дорослі у всьому світі. Як пройдуть ці свята та скільки щасливих моментів подарують, залежить від того, як ми підготуємося до них!

Десятки років точаться нескінченні суперечки вчених усього світу про гормони щастя. Ендорфін, серотонін та дофамін взаємопов’язані один з одним і дають нам відчуття задоволеності, радості, відмінного настрою.На просторах інтернету та в наукових колах можна зустріти багато суперечливих висловлювань фахівців, але безперечно те, що збільшити вироблення перших двох найлегше харчуванням.

На допомогу нам приходять солодощі, які сприяють нашому організму у більшій кількості виробити серотонін, який відповідає за емоції та ментальне здоров’я, а також підвищують рівень ендорфінів, які роблять нас радіснішими та веселішими.

Солодощі – це свого роду енергетична батарея, а відчуття радості та задоволення безпосередньо залежить від кількості нашої енергії. Енергетичних батарейок від компанії Healthy meal «маленьких і чудових» вистачить на всю компанію, вони знайдуть собі місце не лише у сольному виконанні на ялинці, але й у привабливій об’ємній упаковці під ялинкою.

NUTS BAR MINI з насиченим горіховим смаком

COCONUT MINI з ніжним кокосовим смаком

PROMETHEUS із незабутнім шоколадно-горіховим смаком

Класичні, не реально приголомшливі смаки сподобалися дорослим та дітям на всіх континентах.  Бажаємо безліч щасливих святкових моментів із сучасною високотехнологічною продукцією від Healthy meal!

 

АВТОР: CЕМЕНЕНКО МАРИНА.

ДОКТОР МЕДИЦІНИ, ДОКТОР ФІЛОСОФІЇ, ДІЄТОЛОГ, ПСИХОЛОГ.