POWER PRO не перестає вас дивувати! Тому ми раді презентувати ще одну новинку — Fruity PRO від POWER PRO! Завдяки  суперживильним властивостям сухофруктів і яскравому смаку Fruity PRO може стати ідеальним перекусом. Фруктовий батончик — джерело вітамінів: джерело сил, енергії і гарного настрою!

Fruity PRO— це не тільки смачно, а й корисно!

Fruity PRO зі смаком чорниці, журавлини та чорносливу

  • Чорниця – надзвичайно корисна для здоров’я людини ягода. Вона поліпшує роботу травної системи,  добре впливає на стан печінки, ефективна при цукровому діабеті та корисна для очей.
  • Журавлина містить величезну кількість вітаміну С і може скласти конкуренцію «зимовим» фруктам — лимону, апельсину і грейпфруту. Крім високого вмісту аскорбінової кислоти, журавлина також багата на вітаміни B1, B2, B5, B6, PP. Журавлину часто рекомендують для профілактики при простудних захворюваннях і для загального підвищення імунітету.
  • Завдяки високому вмісту калію чорнослив покращує водно-сольовий обмін і, як наслідок, роботу нирок і печінки. Цей сухофрукт рекомендують вживати в їжу людям, які страждають серцево-судинними захворюваннями: гіпертонією, стенокардією, атеросклерозом і іншими. Чорнослив має властивість уповільнювати зростання і навіть знищувати бактерії і хвороботворні організми.

Fruity PRO зі смаком ківі, алое, яблока та мигдалю

  • Ківі містять велику кількість вітаміну С, що важливо для підтримки імунітету і зміцнення стінок судин.
  • Сік алое підвищує імунітет, знімає запалення, усуває хворобливі відчуття та має досить сильний бактеріальний ефект.
  • Яблука – це справжня скарбниця вітамінів, мікроелементів та інших корисних для організму речовин. Вони сприяють його омолодженню, зміцнюють імунітет та позитивно впливають на обмінні процеси.
  • Мигдаль – унікальний горіх, одночасно корисний і смачний. Чоловікам мигдаль продовжує сексуальну активність, жінкам зберігає молодість і красу, спортсменам допомагає швидко знайти потрібну форму, дітям зміцнює організм.

Fruity Pro зі смаком вишні, полуниці та інжиру

  • Вживання вишні позитивно впливає на серцево-судинну систему. Калій і магній, які є у вишні, допомагають виводити з організму зайву рідину. Ягода містить гормон мелатонін, який покращує сон і нормалізує роботу ендокринної системи.
  • Полуниця має безліч корисних властивостей, основні з яких — позитивний вплив на метаболізм, протизапальна дія,  чудовий засіб для боротьби з авітамінозом.
  • Інжир знижує високу те пературу, виводить зайву рідину, зміцнює серце та імунітет.
Ідеальний склад, щоб зарядитися енергією і бути у відмінній формі!