Дата: 7 листопад 2021 року.
Змагання: Відкритий Чемпіонат України WABBA 2021.
Місце проведення: Суми, Україна.

7 листопада  у Сумах пройшов відкритий чемпіонат України з бодібілдингу та фітнесу WABBA.

Команда POWER PRO знову подорожує!  І сьогодні ми у Сумах. Де саме відбувся Відкритий чемпіонат  України WABBA 2021. Команда POWER PRO виступила одним з офіційних партнерів цього заходу та приготувала для учасників чудові подарунки.

Турнір пройшов у молодіжному центрі «Романтика» та прийняв понад сто атлетів з усієї України. Ірану, Ізраїлю. У Чемпіонаті взяли участь 155 атлетів з 18 областей України та гості з Ізраїлю, Ірану, Сирії та Туреччини, які змагалися в ростових, вікових та абсолютних категоріях.

Серед переможців та призерів були і сумчани: 1 місце – Дмитро Руденко (бодібілдинг до 170 см), Марія Шевченко (міс бікіні до 24 років), Марина Горьковська (міс бікіні понад 168 см), Ігор Глуходід (бодібілдинг, абсолютна категорія).

Основна боротьба за звання Чемпіона України відбувалася в трьох Абсолютних категоріях «MAN PHYSIQUE», «MISS BIKINI» та «MAN BODYBUILDING«.

2 місце – Максим Черненко (бодібілдинг до 170 см), Маріанна Курочкіна (Ромни, міс модель до 24 років і до 163 см), Сергій Готва (мен фізик), Богдан Тимченко (бодібілдинг понад 175 см), Марія Шевченко (міс бікіні згори) 168 см), Олена Глазун (міс бікіні, абсолютна).

3 місце – Неля Гриб (міс модель понад 163 см), Тетяна Бабічева (міс шейп).

Вперше в історії Українського бодібілдингу відбулась пряма трансляція фінальної частини Чемпіонату України WABBA на MEGOGO.